/ Fashion & Trends / Muncim mai cu spor dacă avem un birou stylish?

Muncim mai cu spor dacă avem un birou stylish?

oras
Moraru Alina Larisa on 01/05/2014 - 9:06 am in Fashion & Trends

Visul orcărei antreprenoare este să aibă un birou mare, spațios, cu o vedere spre oraș, frumos amenajat, cu stil și de ce nu cu o notă din propria personalitate.

Ne petrecem mai bine de jumătate de zi la birou iar uneori depășim cu mult programul. Tocmai din acest lucru ar fi indicat ca perimetrul în care ne desfășurăm activitatea să fie comfortabil pentru a ne oferi o energie pozitivă. Dacă spațiul nu ne permite să ne dezvoltăm creativitatea în scopul amenajării acestuia după propriul plac, ne limităm la modificările cu adevărat necesare pentru crearea unui ambient plăcut, care să ne determine să venim cu drag la serviciu.

În cazul în care biroul nostru este unul tipic, simplu, monoton, primul lucru pe care îl putem face este să îl accesorizăm. Culorile pastelate sau chiar și cele vii vor schimba spațiul nostru de lucru și vor crea o atmosferă mai puțin tensionată. Pereții albi o să dispară pentru a face loc culorilor calde, de vară! Însă, dacă sunteți adepte ale albului, atunci o canapea colorată sau un mobilier atipic vor fi o alegere la fel de inspirată.

În schimb, chiar dacă nu optăm pentru o canapea colorată pentru a schimba atmosfera din birou, cu siguranță ne-ar trebui una pentru pauzele scurte de la serviciu, mai ales daca job-ul dumneavoastră este foarte solicitant și presupune multiple deplasări pe parcursul zilei. În plus, dacă ești o împătimită a pantofilor, cu siguranță câteva minute de repiro îți vor prinde bine!

De asemenea, pentru un plus de energie, putem să dăm o notă mai familiară biroului, prin folosirea unor imagini cu familia, cu prietenii dragi, puse în rame viu colorate sau, de ce nu, vintage. Nici florile nu ar trebui să lipsească din încăpere! Acestea ne împrospătează ziua și dau viață biroului nostru!

Pentru un plus de stil, încearcă să păstrezi un echilibru între culori și forme! Nu aduna lucruri inutile doar pentru a umple colțurile. Uneori, simplitatea e de bun gust!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->