„Need for Speed: Începuturi 3D”-unul dintre cele mai bune filme ale anului!

Pentru fetele care adoră mașinile, acest film va fi o adevărată porție de adrenalină însoțită de răcnetul celor mai bune mașini sportive din lume. Filmul „Need for Speed: Începuturi 3D“ este inspirat din renumitul joc video cu mașini, pe care dacă nu l-ai jucat, nu te poți numi o adevărată fană a mașinilor.

Tobey Marshall(Aaron Paul) este un șofer excepțional, pentru care viteza și cursele ilegale sunt mai mult decât o pasiune. Tobey încearcă să mențină afacerea tatălui său la suprafață,  dar business-ul legat de reparația mașinilor este pe punctul de a da faliment. Atunci, apare Dino Brewster, un om pe care Tobey îl urăște din tot sufletul, dar cu care este nevoit să facă parteneriat pentru a salva afacerea.

În timpul unei curse, moare unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Tobey, iar el este recunoscut vinovat și băgat la închisoare. În realitate, Tobey nu poartă nici o vină, iar răzbunarea este tot la ce visează în anii petrecuți după gratii.

Aici, în scenă intră una dintre cele mai rapide și mai frumoase mașini din lume, un Ford Mustang GT, și tot filmul vei fi vrăjită de această bestie. Motorul V8 și 662 cai putere fac ca această mașină să fie cea mai bună mașină din toată America de Nord. Mai mult, Ford Mustangul este un adevărat simbol al raliurilor americane, astfel, acesta din urmă a fost selectat pentru rolul principal fără multe discuții. Sunetul și viteza acestui monstru este o plăcere pură pentru cei care sunt dependenți de mașini sportive.

Filmul a primit nota 7,3 pe IMDB și este unul dintre cele mai bune filme despre raliuri, un adevărat cocktail din viteză, dramă, adrenalină, sunet, explozii și cai putere puși la treabă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends