Noua colecție Elie Saab pentru primăvara-vara 2014

Elie Saab, designerul de origine libaneză, este unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din lume. Ținutele pe care pe prezintă în fiecare colecție ajung repede pe covorul roșu, fiind purtate de celebrități la  evenimente precum  decernarea premiilor Oscar, festivalul de film de la Cannes, Globul de Aur, MTV sau Music Awards.

Elie Saab și-a început cariera la 18 ani, dar a ajuns să fie apreciat pentru lucrările sale într-un timp foarte scurt. Romantice, senzuale, feminine, ținutele lui sunt adevărate capodopere. Este destul să aruncăm doar o privire asupra colecției sale pentru primăvara 2014, ca să remarcăm originalitatea acestora. Se crează pe loc impresia că rochiile sunt desprinse dintr-un basm cu prințese și zâne, pentru că se situează atât de departe de stilul modernist, atât de des întâlnit în colecțiile altor designeri. Elie Saab știe de ce are nevoie mai mult femeia din zilele noastre: de ea însăși. Elie readuce femeia în mijlocul naturii, pentru că acolo se alfă începuturile ei. Feminitatea nu trebuie reinventată, ea trebuie readusă în sângele femeilor, așa cum a fost cândva.

În colecția pentru primăvară-vară 2014, designerul s-a axat pe alb și negru, dar a folosit și un spectru mai larg de culori precum liliachiu, auriu, albastru, roșu, turcoaz și piersic. De asemenea, alternează și caracterul stofei, unele rochii au aplicații florale, dându-le acel aer feeric, iar în cazul altora a fost pus accentul pe imaginea diafană, transparentă, subțire și gingașă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends