O dietă sănătoasă pentru tine și micuțul tău

Sunt sigură că vă gândiți că în timpul sarcinii vă veți alege cu ceva kilograme în plus. Iată o dietă sănătoasă pentru această perioadă. Stați fără griji, dieta nu pune în pericol dezvoltarea armonioasă a bebelușului vostru.

Fiecare masă trebuie să conțină între 2200-2400 de kcal. Veți avea trei mese principale și trei gustări după cum urmează:

La micul dejun consumați o cană de lapte, una de cereale, un pahar de suc de portocale și o banană. Ca gustare puteți opta pentru un iaurt.

La prânz o salată de ton (bucați de ton, ¼ cană de țelină dată prin răzătoare, o lingură de maioneză; de asemenea puteți adăuga câteva frunze de salată verde, roșii, ceapă verde), două felii de pâine integrală, 100g de covrigei, o cană de lapte și o pară. Drept gustare puteți mânca 10 biscuți cu sare împreună cu două linguri cu brânză cu verdeață.

La cină puteți mânca o friptură de vacă, un cartof copt peste care puteți adăuga o linguriță de unt sau de margarină, 100g de salată cu spanac și ulei de măsline și o cană de lapte. Drept gustare puteți mânca patru biscuiți de graham și o cană cu ciocolată fierbinte.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends