Piese îndrăzneţe pentru primăvară-vară 2016

Primăvara e anotimpul când totul revine la viaţă! Inclusiv moda, starea noastră şi creativitatea! Două trenduri îndrăzneţe ne sunt propuse de designeri: dungile şi piesele metalice.

Dungile au cucerit prezentările de modă. Unele orizontale, altele verticale, unele foarte late, altele foarte subţiri, asimetrice pe o rochie de seară, albastre şi albe într-o creaţie Ralph Lauren, în nuanţe îndrăzneţe în creaţiile lui Salvatore Ferragano.

Fii îndrăzneaţă şi combină o bluză cu dungi orizontale cu pantaloni cu dungi verticale, la care adaugă accesorii neutre! Alte piese îndrăzneţe sunt cele metalice: din lame, cu paiete, cristale aplicate, din materiale metalizate.

În mod normal asociate cu ţinutele de seară, se por purta şi în ţinutele de zi. Poţi purta o fustă argintie plisată cu un pulover supradimensionat mov intens. Sau poţi alege la o ţinută normală de zi pantofi ori geantă argintie.

Pentru ţinute de seară sau covor roşu, foarte rafinat este un look total argintiu! Se spune că piesele metalice vor fi trendul toamnei 2016, însă a devenit foarte popular încă de pe acum!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends