/ How To / Planificarea unei călătorii: site-uri de care ai nevoie

Planificarea unei călătorii: site-uri de care ai nevoie

planificarea unei calatorii
Ana Drobot on 25/11/2014 - 8:34 pm in How To

Lăsând la o parte cum ne interesăm de climă, bagaje, dacă e sau nu nevoie de viză, avem nevoie să ne rezervăm un hotel, să vedem care e cel mai bun traseu, şi uneori avem nevoie neapărat de o hartă clasică, pe hârtie.

Site-ul booking.com e probabil binecunoscut. De aici alegi un hotel în funcţie de locaţie (de cât de aproape vrei să fie de zona care te interesează dintr-o localitate) şi ţinând cont de recenziile altora.

Site-ul viamichelin îţi creează un traseu, lucru util dacă mergi cu maşina personală. Google maps rămâne un site util pentru a vedea unde este o adresă de care ai nevoie şi pentru a-ţi face traseul de la hotel până acolo.

Dacă mergi într-o localitate unde nu ai acoperire net pentru a folosi harta de pe smart, vei avea sigur nevoie de o hartă printată de pe google maps. Însă partea proastă este că nu poţi lua decât o parte pentru printat şi la o anumită scară unele străzi nici nu apar cu numele.

Sunt unele localităţi pentru care nu găseşti hărţi la librărie, localităţi precum Caceres în Spania, Sheffield în Anglia, Mulhouse în Franţa etc. Pentru astfel de localităţi ai nevoie de o porţiune de hartă până ajungi la hotel unde primeşti o hartă a oraşului.

Foarte greu găseşti şi de comandat hărţi obişnuite, printate, dintr-un magazine online. Ultima dată am găsit hărţi obişnuite la magazinul online mormotaland.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->