Poveste de iarnă (Winter’s tale)

Dragele mele, întrucât suntem în luna femeilor, aș dori să vă expun recenzia filmului Poveste de iarnă (Winter’ s tale) deoarece consider că merită să îl vizionați fie singure, fie cu familia sau prietenele sau, de ce nu, fie și cu iubiții sau soții dumneavoastră.

Acest film impresionează prin povestea desăvârșită, prin faptul că ne îndeamnă la reverie, creează un cadru feeric, și ne face să ne dăm seama de importanța dragostei. Vizionând acest film veți crede în miracole și în dragoste.

Acțiunea îmbină realul cu fantasticul și ne prezintă antagonia Bine – Rău, în final triumfând Binele.

În acest film putem vedea că miracolele există, că oamenii deși sunt efemeri fizic, sunt nemuritori spiritual; după ce mor din punct de vedere fizic, trăiesc veșnic în văzduh, și îi așteaptă pe cei dragi să li se alăture la momentul potrivit. Fiecare dintre noi este un înger căzut, potrivit acestuit film, iar când murim, ne transformăm în stele. Astfel că, trupul poate muri, însă sufletul este veșnic.

Filmul ne arată că există atât bine cât și rău pe lumea asta, însă în final binele triumfă, și ne mai arată că acolo unde este dragoste, acolo se înfăptuiesc și miracole, iar dragostea adevărată nu are limite nici spațiale, nici temporale.

Vă recomand din suflet acest film minunat, care, țin să vă mărturisesc, m-a făcut să lăcrimez la sfârșit.

2 Comments
  1. Cam toate filmele in care a jucat Colin Farrell au fost tari. O sa-l trec pe lista sa-l vad cand apare pe net varianta Bluray.

    • Da, Colin Farrell e intr-adevar un actor bun și acest film e bun. Iti doresc sa il vizionezi cu placere cand va aparea pe bluray 🙂

Dati un raspuns

Fashion & Trends