Proprietățile miraculoase pe care le are Nuca de Cocos

Știm că nuca de cocos are un gust irezistibil, deoarece nu cred că există măcar cineva care nu ar iubi ciocolata Bounty. Dar, ai știut oare că nuca de cocos are și alte proprietăți interesante pe lângă acest gust nemaipomenit?

  • Hidratarea pielii

Este una dintre caracteristicile cele mai raspândinte ale uleiului de cocos și, de aceea, acesta se află în componența multor produse cosmetice. Deasemenea, este un bun antibacteriant.

  • Rezolvă problemele legate de problemele intestinale

Datorită faptului că este bogată în fibre, este un medicament ideal împotriva constipației. Nu este o problemă de care ar trebui să-ți fie rușine, ci una pe care trebuie s-o tratezi.

  • Cremă pentru picioare

Fiecărei dintre noi i s-a întâmplat măcar o dată să se trezească cu iritații după ce s-a epilat pe picioare cu lama.  Uleiul de cocos poate înlocui perfect crema, ba chiar acționează mai bine, calmând pielea și lăsând un miros plăcut.

  • Medicament pentru toate bolile

Nuca de cocos are o întrebuințare medicinală foarte diversificată. Aceasta este folositoare pentru persoanele care au probleme cu rinichii, care suferă de diabet, care au ulcer sau gâtul inflamat. Deasemenea, cocosul este foarte bun pentru glanda tiroida și un tratament excelent împotriva paraziților intestinali, un luptător bun cu colesterolul, obezitatea, bolile de inimă și gingiile afectate.

  • Soluție pentru firele despicate

Deoarece nuca de cocos este un bun hidratant, acesta poate fi aplicat ușor și pe vârfurile despicate, pentru a le reface. În plus, uleiul de nucă previne căderea părului. Pune  un pic de ulei și masează cu el părul, apoi pune un prosop pe cap, iar peste câteva ore spală-l cu apă călduță.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends