Recomandări comedii

Filme, cu aventuri şi intrigi complicate, dar şi relaxante, te aşteaptă în lista de mai jos.

1. Geanta cu bucluc (Sticky Fingers). Comedie. Poate un mic împrumut să te salveze dintr-o situaţie-limită? Da, dar numai pentru moment. Două violonceliste care locuiesc împreună sunt în urmă cu plata chiriei şi nu au nici o para chioară în buzunar.

În plus, Lolly şi Hattie nici cu dragostea nu stau prea bine. Într-o zi, o prietenă le lasă în grijă o geantă verde, burduşită cu bancnote în valoare de un milion de dolari. Presate de proprietara furioasă, Lolly şi Hattie se hotărăsc să împrumute suma necesară din geanta-minune. Aceasta nu este decât prima dintr-un lanţ de întâmplări legate de misterioasa geantă verde.

2. Ghidul bărbatului însurat. Comedie, SUA, 1967. Paul este fericit cu soţia sa Ruth, dar nu-şi mai dă seama că o iubeşte decât în momentul în care e pus în situaţia de a o înşela. Pentru că prietenul său Ed ţine cu orice preţ să-i demonstreze că bărbatul trebuie să-şi înşele nevasta, fie şi numai pentru a fi la modă.

Şi începe să-i dea sfaturi şi exemple, din care Paul să înveţe cum să procedeze el însuşi, fără a fi prins de Ruth.

3. Ninotchka. În Ninotchka, Garbo parcă este alta. Actriţa nu numai că râde, dar flirtează, dansează, bea, sărută, este în largul său. Rece şi sobră în celelalte filme, în această singură comedie în care a jucat a demonstrat că se poate metamorfoza într-o femeie fericită şi veselă.

Greta Garbo interpretează o tovarăşă comunistă, trimisă în misiune din Rusia, pentru a supraveghea vânzarea unor bijuterii ruseşti. Numai că America o schimbă radical.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends