Recomandări filme

Poveşti pline de neprevăzut şi fantezie:

1. Evadatul (The Fugitive), SUA, 1993. Acţiune. Condamnat pe nedrept pentru uciderea soţiei sale, dr. Richard Kimble reuşeşte să evadeze din autobuzul care-l duce la închisoare şi îşi va folosi toate resursele pentru a află mobilul crimei şi identitatea asasinului.

Plin de ingeniozitate şi având curajul disperării, doctorul reuşeşte să scape de urmăritorul lui, neobositul şerif Samuel Gerard, care este decis să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a-l vedea pe doctor în spatele gratiilor şi nu-l slăbeşte nici o clipă.

Urmărirea e cu atât mai dificilă, cu cât Richard Kimble acţionează pe cont propriu, ştiind că nu mai poate avea încredere în nimeni, nici măcar în cei care pretindeau că-i sunt prieteni şi cred în nevinovăţia lui.

2. Cool World (SF SUA 1992). Jack Deebs e creatorul animaţiei Cool World în al cărei centru se află supertipa Holli. Prin forţa ei magică Jack va fi absorbit în propriul univers animat. Acum, Jack tropăie înăuntru împreună cu Franck, un prieten, care îi destăinuie că oamenii nu pot face sex cu figurile animate fără a provoca o catastrofă.

Jack nu rezistă tentaţiei şi fuge în oraşul lui natal cu apetisanta Holli, acum o super-femeie. Un teribil pericol pândeşte după colţ: toţi oamenii s-ar putea transforma în personaje animate.

3. Povestea lui Oliver. Dragoste, SUA, 1978. Ce s-a mai întâmplat cu Oliver Barrett al IV-lea, din Love Story, după moartea mult iubitei Jenny? Sicriul cu trupul adoratei lui Jenny este coborât în mormânt.

Copleşit de durere, Oliver Barrett al IV-lea nu reuşeşte să-şi trăiască viaţa, deşi, pentru a uita, se aruncă în muncă la o prestigioasă firmă de avocatură. Încet, încet, prietenii-i devin din ce în ce mai frustraţi văzându-l cum îşi plânge singur de milă.

Iată că, într-o bună zi, Oliver face cunoştinţă cu o femeie superbă, Marcie Bonwit, total diferită de Jenny: blondă, rasată şi extrem de bogată. Cât de puternică este Marcie pentru a alungă fantoma din inima lui Oliver? Va putea oare Oliver să iubească din nou?

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends