Respectă 5 reguli pentru a avea picioare fine

Cu toate ne dorim să avem picioare de vis, irezistibile și fine, care ne fac să ne simțim bine în pielea noastră și care, desigur, atrag și privirile celor de sex opus. Pentru a ne bucura de niște picioare superbe trebuie doar să respectăm câteva reguli.

Prima regulă, și cea mai importantă, după părerea mea, este că înainte de a ne hidrata picioarele este absolut necesar să le tonifiem, iar acest lucru nu îl putem face decât prin mișcare. Așa că doamnelor și domnișoarelor, nu mai stați pe gânduri și mișcați-vă ! Este absolut esențial!

Chiar dacă nu mergeți la sală puteți alege să vă plimbați pur și simplu, sau de ce nu, puteți merge chiar și cu bicicleta. În cazul în care stați la bloc, este indicat să mai urcați și scările de câteva ori pe săptămână.

Pentru a avea parte de o piele catifelată și de picioare strălucitoare, este foarte important să ne hidratăm în fiecare zi. Este vorba atât de hidratare interioară, cât și de hidratare exterioară. Este bine să bem cât mai multe lichide, de preferat apă plată, ceaiuri sau sucuri naturale, iar pentru hidratarea exterioară folosiți creme hidratante.

În funcție de metoda de epilare, pielea se poate irita sau poate fi fină. De aceea cele mai indicate metode de epilare, care smulg firul direct de la rădăcină ar fi ceara și aparatul. După epilare este necesar să folosim o cremă hidratantă, care are proprietăți calmante.

Pentru prevenirea și chiar eliminarea firelor de păr crescute sub piele trebuie să ne exfoliem cel puțin o dată pe săptămână, în timpul dușului, atunci când porii sunt deschiși.

Ca o ultimă regulă, pentru a avea picioare frumoase, luminoase și strălucitoare trebuie să aplicăm autobronzant. La început, aplicăm de 2-3 ori pe săptămână pentru a ajunge la nuanța dorită, iar când ajungem la nuanța dorită este suficient să aplicăm autobronzant o singură dată pe săptămână.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends