Oare nu este aceasta magie adevărată? Rochiile care creează iluzii optice

Nimeni. Absolut nimeni nu este perfect. Nimeni nu are un caracter sau o siluetă perfectă. Despre caracter nu știu ce să-ți spun, se modelează foarte greu și necesită foarte mult efort, iar silueta…într-o clipă! Nunta fratelui tău este peste o săptămână și tu nu ai avut timp să ții o dietă cum se cuvine și acum nu știi ce să faci cu kilogramele alea în plus? Simplu. Ascunde-le. Tendința care a intrat în magazine încă din septembrie se ține la fel de bine pe poziții și primăvara aceasta. Este vorba despre rochiile cu iluzie optică. Una dintre preferatele mele este cea din colecția de toamnă de la Stradivarius, unde printul de leopard îți este ca un scut care ține prima linie de apărare. Ochiul se adaptează imediat și fiecare care te privește are impresia că ai scăpat ca prin miracol de câteva kilograme. Chiar dacă toți din jurul tău înțeleg că rochia este de acest gen, nimeni nu va putea să spună cu exactitate dacă ai slăbit tu de fapt sau doar li se pare, de aceea acest fenomen și poartă denumirea de iluzie optică.

Alte modele, la fel de frumoase, cunt cele de la Stella McCartney. Kate Winslet a ales de mai multe ori să apară în rochiile Stellei pe covorul roșu.

Această rochie poți să o porți oriunde, la o ieșire în oraș cu prietenii sau la o întrunire de serviciu. Nu se recomandă a fi purtate de fetele care și așa au o siluetă suplă, pentru că riscă să semene cu sketch-urile designerilor, iar anoxeria, după cum știm, demult nu mai este la modă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends