Rozul, culoarea iernii 2016-2017

Autoarea blogului theblondesalad.com ne prezintă rozul drept noua obsesie a designerilor care au creat pantofi în diverse nuanţe ale acestei culori pentru iarnă. O culoare ce te trimite înspre o stare de vis, şi pe care nu ar trebui să-ţi fi frică să o porţi, deşi e atât de fragilă, în anotimpul rece!

Revista Vogue Paris ne atrage atenţia asupra nuanţei de roz care aminteşte de guma de mestecat care făcea baloane din copilărie preferată de designer pentru blănuri. Nuanţa bubblegum pink a fost prezentată pe catwalk de către designeri precum Prada, Jil Sander, Gucci, Chanel, Dolce & Gabbana pentru sezonul toamna-iarnă 2016-2017.

Şi pentru genţi, Gucci ne-a prezentat pentru acest sezon pe catwalk o geantă roz în nuanţa bubble gum. De asemenea, gecile pufoase în nuanţa bubblegum pink au fost şi ele prezente pe catwalk, ca recomandare pentru această iarnă!

Nuanţa bubblegum aprins e vedeta sezonului, ne anunţă şi autoarea blogului lifewithanablog.com. Ea ne încurajează şi să cumpărăm o rochie roz care ne place şi dacă suntem în plină iarnă! Că doar acesta e trendul noului sezon!

Cred că această nuanţă bubblegum pink ne ajută să fim mai optimiste iarna, şi compensează cumva cu frigul sezonului.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends