/ Frumusete / Sânii mai mici.Mulţumire sau dezamăgire?

Sânii mai mici.Mulţumire sau dezamăgire?

sani mici
Giorgiana Bogdan on 07/04/2014 - 9:36 pm in Frumusete

Bună fetelor.De mult doream să scriu despre veşnica nemulţumire a noastră,a femeilor şi anume mărimea sânilor... Ştiu că pentru unele sânii constituie un avantaj iar pentru altele o adevărată problemă.

În special fetele care au sânii mici nu sunt mulţumite de mărimea lor şi doresc să aibe sânii mai mari doar pentru a avea încredere în ele sau pentru simplul fapt că vor fi avantajate atunci când vor purta o rochie mulată.Şi eu fac parte din categoria fetelor ce nu posedă un bust generos dar sunt mulţumită cu ce am.De ce zic asta? Pentru că atunci când vezi o fată scundă cu sâni bine proporţionaţi cu restul corpului uiţi că ai mai văzut şi fete cu un bust destul de generos dar care erau la fel de scunde. În principal când ai sânii mici e bine să cauţi nişte haine care să te avantajeze şi care să creeze un efect de mărire asupra bustului. Eu am căutat mereu cămăşi,tricouri sau bluze ce sunt mai decoltate şi mai strâmte în zona sânilor şi mai lărguţe pe talie pentru că astfel atrag atenţia asupra bustului care deşi nu e generos este plăcut la privire.De cele mai multe ori când port ceva decoltat am încredere în mine şi nu mai ţin cont de faptul că nu sunt înzestrată cu nişte sâni voluptoşi. Atunci când merg la plajă prefer să aleg un costum de baie al cărui sutien să dea impresia de sâni mari,mă orientez către materiale colorate,cu volănaşe,cu push-up depinde ce îmi atrage atenţia. Pot să spun doar că am fost mulţumită deşi mama natură nu m-a avantajat.

Un sfat pe care îl pot da fetelor ce au un bust mai mic : Fetelor voi sunteţi frumoase oricum aţi fi este important să va iubiţi pe voi înşivă şi pe corpul vostru.Şi sânii mai mici sunt priviţi cu plăcere de bărbaţi,nu toţi vor să iasă cu fete ce au sâni mari.Sânii mici nu vor ceda gravitaţiei aşa cum se întâmplă cu cei mari şi îşi păstrează fermitatea în timp. Mai important este să fiţi voi naturale fără să schimbaţi ceva la voi pentru că nu se ştie niciodată când cineva se va îndragosti de frumuseţea voastră şi de naturaleţea voastră!!!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->