/ Fashion & Trends / Sarah Jessica Parker a lansat colecția sa de pantofi!

Sarah Jessica Parker a lansat colecția sa de pantofi!

sarah jessica parker
Nelly Șargu on 18/03/2014 - 3:21 am in Fashion & Trends

Sarah Jessica Parker, cea care a dat viață personajului Carrie Bradshaw din “Sex and the City”, este una dintre cele mai sexy actrițe a Hollywoodului și una dintre puținele care au reușit să devină legende. Carrie Bradshaw a intrat ca un vârtej la începutul anilor 2000 și a fost ca o gură de aer proaspăt pentru toate femeile din lume. Spunând platenei întregi că femeile nu mai sunt slabe, că majoritatea dintre ele sunt capabile să se întrețină material și, mai ales, moral, am intrat în mileniul trei purtând o pereche de pantofi cu toc.

Pantofii sunt cartea de vizită a serialului, devenind un adevărat credo al femeilor și mai ales pantofii de la Manolo Blahnik, preferații lui Carrie. “Luați-mi orice, numai nu pantofii de la Manolo Blahnik!”, strigă cu disperare Carrie, într-un episode, unui bărbat care voia să o jefuiască în plină stradă. Într-adevăr, dacă exista ceva pentru ce C. Bradshaw ar fi dat orice, aceștia erau pantofii.

Inspirată de personajul său, Sarah Jessica Parker și-a bucurat fanii, lansând, la sfârșitul lui februarie, propria sa colecție de pantofi. Aceasta a fost realizată în colaborare cu designerul ei preferat, cu care sunt și prieteni buni de foarte mult timp, nimeni altcineva decât Manolo Blahnik. Pantofii au fost expuși în magazinele Nordstrom, o rețea care cuprinde toată America iar prețul variază între 195 și 485 de dolari.

“Mă gândeam la o colecție de pantofi de 12 ani încoace, dar ceea ce căutam de fapt era un partener cu care să pot începe această afacere. Întotdeauna mi-a plăcut felul în care Nordstorm își ducea business-ul, mereu calculați și profesioniști. Am vrut ca acești pantofi să fie făcuți din materiale de cea mai înaltă calitate, dar am căutat să-i facem și accesibili pentru toate femeile. Sunt pantofii pe care îi voi purta singură cu mare plăcere” spune Sarah în clipulețul despre lansarea pantofilor.

pantofi de la Manolo Blahnik


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->