/ Fashion & Trends / Se poartă Ombre

Se poartă Ombre

ombre
Despina Camino on 05/04/2014 - 5:36 pm in Fashion & Trends

Când eram micuță am întrebat-o pe mama, în inocența mea, de ce blondele se vopsesc cu negru la rădăcină, ce a naibii modă mai e și aia. Mama a râs și răspunsul ei m-a șocat de-a dreptul. Cum adica? Ele sunt de fapt brunete? Na că la asta nu mă gândisem!

Dacă în urmă cu câțiva ani era semn de neglijență faptul că aveai rădăcinile crescute, fie că erai vopsită total, fie că aveai doar șuvițe, acum stilul acesta lejer a devenit la mare modă (vârfuri vopsite, degrade-uri din spre radacină spre vârf, vârfuri de șuvițe pierdute etc). Stilul se numește OMBRE, termen provenit din spaniolă și însemnând UMBRE, cu alte cuvinte un efect vizual de tip degrade sau umbră în păr, stil care a început să fie aplicabil și în ceea ce privește manichiura. La noi stilul ombre pentru păr a început să aibă căutare odată cu apariția Antoniei în clipul Jamelia- șaten închis și vârfurile caramel, urmând ca vedete precum Gina Pistol sa adopte un ombre mai fin, cu degrade-uri de la o nuanță la alta de blond.

Fie că ombre presupune nuanțe de blond, nuanțe de la șaten la caramel, de la șaten la roșcat (în șuvițe) sau cazuri mai îndrăznețe de culori și patternuri în păr, ombre este stilul vedetă al momentului.

Iată cele mai reușite stiluri de ombre:

Chocolate-cherry ombre

Ombre inversat

Ombre blond platinat, blond miere

Pattern ombre

Coloured ombre


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->