Sex de la prima întâlnire?

Crezi cu tărie că ai găsit barbatul vieţii tale în tipul cu care vorbeşti de săptămâni întregi pe reţelele de socializare şi la telefon. E amuzant, gândeşte matur plus că mai arată şi bine.

Urmează prima întâlnire pentru care te pregăteşti zile întregi. Îţi cumperi ceva nou de îmbrăcat, poate o rochiţă sexy sau nişte pantaloni mulaţi, mergi la coafor, la cosmetică, te duci vreo câteva zile la sală pentru că vrei să fi cât mai în formă pentru ziua cu pricina şi îţi repeţi încontinuu că totul trebuie să fie perfect. Pe el chiar nu poţi să-l scapi, nu de alta, dar îl placi atât de mult încât, clar, îl vrei numai şi numai pentru tine.

Vine şi ziua cea mare, cum ar spune americanii „the big day”  în care eşti atât de emoţionată încât începi să vorbeşti singură cu tine în oglindă.

El nu întârzie nici o secundă de la ora stabilită ceea ce îţi dă un plus de încredere şi e atât de frumos încât ai vrea să  fugi cu el acasă.

La un pahar cu vin într-o locaţie elegantă, pe care el te-a lăsat să o alegi, totul decurge exact aşa cum ţi-ai imaginat. Aveţi pasiuni comune, vă plac aceleaşi lucruri iar el are un dar nemaipomenit de a te face să te simţi bine în pielea ta.

Şi uite aşa staţi de vorba până la ora închiderii localului, când evident, trebuie să plecaţi. Dar el îşi doreşte o întâlnire prelungită, aşa că până să te ducă acasă te invită la o mică plimbare prin parc.

Tu accepţi bucuroasă, pentru că eşti nerăbdătoare să vezi cum sărută şi ce loc ar fi mai potrivit pentru un sărut decât parcul de sub clar de lună? Romantic, nu?

Şi da, el te sărută primul. Tu tresari uşor ca şi cum nu te aşteptai dar numai tu ştii cât ai aşteptat clipa. Însă tot momentul pasional se întrupe atunci când el, cu mâna pe sub bluza ta, te întreabă „…nu ai vrea să continuăm în altă parte?”

Ei, acum e acum, pun pariu că în capul tău se învârt o mie de întrebări în acel moment care nu duc decât în acelaşi punct, ai vrea, dar parcă e prea devreme, nu ai vrea,însă dacă îl pierzi refuzându-l?!

Oricât de tare de  „aprinzi” după un tip de la prima întâlnire, NU fă sex cu el la numai câteva ore de când v-aţi cunoscut. E încă un necunoscut pentru tine, nu îi cunoşti prietenii, familia, nici măcar nu îi ştii cu exactitate adresa. Plus că e foarte posibil să-şi piardă interesul pentru tine sau mai rău, să considere că totul a fost doar o aventură de o noapte, cu o tipă care nu i-a rezistat nici măcar o zi.

Dacă te place cu adevărat, îţi garantez eu că o să te caute chiar dacă îl refuzi, pentru că lăsând totul la o parte, bărbaţii sunt foarte atraşi de femeile care după cum ei spun „se lasă greu”.

Aşa că, niciodată sex de la prima întâlnire!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends