Sfaturi Feng Shui: aşezarea patului

Cum e bine să poziţionăm patul în cameră?

Feng Shui spune că ideal este ca patul să fie de două persoane, şi dacă persoana este singură. De asemenea, patul ar trebui aşezat cu ambele laturi libere.

De ce? Aşa, ambele persoane vor beneficia de oportunităţile care apar în viaţă. Dacă persoana este singură, această aşezare va trimite un mesaj subtil Universului cum că este gata pentru o relaţie.

Tăblia patului trebuie lipită de unul dintre pereţi – pentru a oferi siguranţă şi stabilitate persoanei sau persoanelor care dorm în el. Forma ideală a tăbliei patului este dreptunghiulară, înaltă de aproximativ 50-70 cm, plină, fără goluri în ea şi la colţuri rotunjită.

De evitat a se dormi cu picioarele sau capul îndreptat spre uşă. Energia celui care doarme se va scurge pe uşă, sau va fi invadat de prea multă energie.

Cel care doarme cu picioarele către uşa (chiar în dreptul ei, nu mai la stânga sau mai la dreapta) adoptă “poziţia mortului”.

De asemenea, de evitat poziţionarea patului astfel încât cel care doarme să fie cu capul către geam. A nu se pune patul între uşă şi geam: curentul care se creează când geamul este deschis poate perturba energia organismului.

Poziţia ideală: astfel încât din pat să putem vedea cine intră în cameră. Inconştient, este foarte liniştitor, asigurându-ne un somn de calitate.

Înălţimea la care trebuie să se afle patul: minim 10-15 cm faţă de podea. Aşa energia poate circula liber, plus că se poate face şi curăţenie sub pat. În cazul unui pat foarte jos, se strânge multă mizerie dedesubt, însemnând acumulare de energie negativă.

Cel mai bine e ca patul să fie din lemn lemn. Dacă e din fier forjat, poate aduce distracţie, amuzament, însă nu stabilitate şi siguranţă, lucruri dorite de obicei într-o relaţie.

Salteaua e bine să fie dintr-o singură bucată. Un pat dublu cu două saltele ar duce în timp la separarea în cuplu.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends