Stilul boho: Shopping

Ştii că printre stilurile la modă în sezonul primăvară-vară 2016 se află şi stilul boho, care revine de câteva primăveri încoace. Oricine are în garderobă o iie, până şi vedetele din străinătate. Şi găseşti pe site-urile de street fashion combinaţii din cele mai surprinzătoare şi mai creative.

Dacă te atrage şi pe tine stilul boho, te poţi uita pe creaţiile IIANA, piese inspirate din folclorul nostru, românesc! Colecţia primăvară-vară te aşteaptă cu imprimeuri cu motive florale şi geometrice româneşti!

Atenţie, colecţiile sunt limitate. Portul popular va fi mereu la modă şi o sursă de inspiraţie nelimitată! Site-ul lor se găseşte la: http://www.iiana.ro/colectia-primavara-vara-2016

Bluze de inspiraţie boho şi nu numai, la reduceri, poţi găsi pe un site din străinătate, care are livrare gratuită oriunde în lume: http://www.rosegal.com/blouses-34/?lkid=37121

Găseşti aici bluziţe din dantelă, în culori vii, cu dunguliţe, potrivite pentru orice ocazie şi stil! E nevoie doar de imaginaţie pentru a crea ţinutele dorite!

Sursa foto: magazin Iiana

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends