Supernatural – unul dintre cele mai bune seriale din sec. XXI

“Supernatural” este unul dintre cele mai longevive seriale dintre toate câte a cunoscut Hollywood-ul. Acesta se afla deacum la al 9-lea sezon si producătorii nu știu să răspundă cu exactitate la întrebarea “Când oare Dean și Sam vor nimici tot răul de pe planetă și vor trăi fericiți?”

Am urmărit “Supernatural” de la primul sezon și până acum și niciodată nu m-a dezămagit. Este unicul de care nu m-am plictisit și episoadele căruia le aștept în fiecare săptămână cu cel mai mare interes. De la bun început, am fost atrasă de caracterele personajelor principale. Doi frați, Dean și Sam, care continuă ocupația tatălui lor și se luptă cu tot felul de creaturi, demoni și duhuri rele. Da, știu, din start sună ca scenariul unei povești pentru copii, dar firul narativ capătă amploare odată cu avansarea în sezoane. Apoi, se leagă un adevarat război între îngeri și demoni, cu Lucifer, Arhanghelul Mihail și Gabriel, Cain și Abel și multe alte personaje pe care le cunoști atât de bine, dar pe care acum le vei putea vizualiza în posturi cu totul și cu totul diferite.

Plus la toate, aceste două personaje sunt absolut excepționale, te atașezi de ele de la primele minute, iar glumele și dumele pe care le dau pe parcurs devin citabile. Sam este cel care gândește de 7 ori și o dată taie, iar Dean este cel pentru care în majoritatea cazurilor există doar o singură întrebare: “ce și trebuie tăiat?” Aventurile prin care trec te lasă fără suflare și tot ce îți dorești la sfârșitul fiecarui episod este un nou episod.

Dacă îți place genul fantasy cu un pic de thriller și horror, nu sta mult pe gânduri și dă search pe google : “Supernatural seazonul 1 online”. Apeși “play” și planurile pentru următoarele săptămâni se spulberă de parcă nici nu au fost. Vizionare plăcută!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends