Tendințe Toamnă-Iarnă 2014/2015. Ce ne aduce sezonul rece (FOTO)

Toamna-iarna 2014/2015 vine cu cea mai mare gamă de tendințe, de la printuri florale și forme geometrice inedite la elemente metalice și chiar glamour. Se pare că sezonul rece a decis să nu fie atât de rece și conservatist, cum ne-am obișnuit să-l întâmpinăm, ci din contra, să ne bucure cu cele mai extravagante combinații de culori și forme.

Dolce & Gabbana, Rochas și Dries Van Noten au considerat absolut necesară implicarea printului floral în colecțiile lor Fall-Winter 2014/2015. Atmosfera feminină care plutește în jurul acestor piese vestimentare nu ne poate lăsa indiferenți!

Dolce & Gabbana Rochas Dries Van Noten

Un alt trend în acest sezon este Metallica. Elementele metalice nu au lipsit niciodată din sezonul rece, deoarece auriul dintotdeauna a fost asociat toamnei, iar argintiul-iernii. Acest element poate să persiste în ținutele vestimentare sau accesorii, depinde de ceea ce vei alege tu!

Louis Vuitton  Saint Laurent

Army Style readuce în vogă liniile drepte și formele stricte. Combinate cu accesorii feminine sau detalii glam, aceste piese evadează din obișnuitul lor confort static și capătă dinamism. O jachetă sau o pereche de pantaloni army îți vor crea o imagine de putere și independență.

Balenciaga  Isabel Marant  Balmain

Sursa poze : pixelformula.com

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends