The Making of a Lady (2012)

Un film care ne poartă în lumea căsătoriilor din interes din anul 1901. Emily, o tânără săracă, acceptă propunerea unei căsătorii practice cu Lordul James Walderhurst. Acesta este presat la rândul lui să-şi găsească o nouă soţie, fiind văduv.

Până aici nimic romantic… Emily are parte mai apoi de tot felul de surprize. Până la urmă ajunge să-l îndrăgească pe Lord. El îi şi spune la un moment dat că ştie că nu a început căsătoria lor tocmai într-un mod romantic. Lucrurile par să devină perfecte, o căsătorie şi din dragoste (în cele din urmă) şi cu un bărbat bogat.

O viaţă care ar părea perfectă pentru multe femei. Şi totuşi… ce se întâmplă după aceea? Rămân cu adevărat lucrurile perfecte? Sau apar noi probleme? Poate în basme s-ar opri povestea aici. Dar în cazul “The Making of a Lady” vedem şi ce se întâmplă mai apoi.

Mai apoi avem impresia că am păşit într-un alt gen de poveste, una mai gotică, mai de groază. Emily pătrunde într-o lume în care are parte de tot felul de descoperiri ciudate. Lordul trebuie să plece cu regimental său. Astfel, Emily va ajunge în compania nepotului acestuia şi al soţiei sale. Pătrunde în lumea unor Anglo-Indieni.

Prilej pentru a pătrunde într-o lume exotică dar şi pentru a ajunge într-o poveste aproape poliţistă unde trebuie să-şi dea seama de intenţiile fiecăruia şi să-şi mai dea seama de cine ar trebui să se ferească.

Astfel, aflăm că viaţa nu e lipsită de probleme nici după ce iei o decizie practică, precum aceea a lui Emily de a duce o viaţă mai bună alături de un lord bogat într-o căsătorie care nu începe din sentimente romantice.

Filmul este o ecranizare după romanul lui Frances Hodgson Burnett, “The Making of a Marchioness”.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends