The other woman

Comedie romantică, foarte drăguță, pe care sunt sigură că o veți savura, The other woman, aduce în prim plan trei femei diferite, dar care au același scop, și anume să se răzbune pe bărbatul care și-a bătut joc de ele.

Cameron Diaz joacă rolul unei avocate sexy și inteligente, care are o relație cu un bărbat fermecător, dar, care este însurat. Aceasta află pe propria piele atunci când decide să îi facă o vizită acasă. Este surprinsă chiar de soția iubitului ei.

Din acel moment decide să nu mai continue relația, însă soția trădată îi face o vizită la birou, după care acasă la ea, și astfel se naște o prietenie atipică între ele. Cele două decid să îl spioneze pe bărbat. Ajung să descopere că acesta mai are o amantă și decid să discute cu aceasta.

Gașca se mărește cu cealaltă amantă și împreună, cele trei decid să îi vină de hac bărbatului. Cele trei petrec un weekend în casa fratelui soției bărbatului infidel, de care se îndrăgostește frumoasa avocată.

Spre surprinderea soției, aceasta află că pe lângă faptul că soțul ei o înșală, acesta se și folosește de ea pentru a delapida mari sume de bani. Datorită avocatei planul îi este dejucat și totul se termină cu bine.

Sunt sigură că veți urmări acest film fie singure, fie în compania prietenelor, și vă veți distra copios. Vizionare plăcută !

The Other Woman poster

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends