/ Povesti de viata / Ţi-a spus la telefon că nu te mai vrea? Uită-l!

Ţi-a spus la telefon că nu te mai vrea? Uită-l!

te-a parasit la telefon
Madalina Panait on 15/04/2014 - 4:31 pm in Povesti de viata

Te-a părăsit când îţi era lumea mai dragă prin telefon şi fără nici un motiv clar, iar acum te simti ca şi cum ai căzut de pe un nor fix într-o baltă cu noroi. Te-ai închis în casă, nu mănânci cu zilele, nu răspunzi la telefon pentru că suferi, suferi atât de tare încât nu ai chef de nimeni şi de nimic. Ai sufletul strivit de omul pe care îl iubeai mai presus de orice şi chiar nu poţi să-ţi dai seama ce anume l-a determinat să te părăsească aşa având în vedere că nu a dat nici un semn înainte.

Serios?! Chiar crezi că merită să-ţi pierzi timpul plângând după unul care nici măcar nu a avut curajul să-ţi spună în faţă ceea ce simte şi ce vrea cu adevărat? Chiar crezi că merită să-ţi ocoleşti prietenii şi să dai mâna cu singurătatea, pentru un papă-lapte fără curaj şi demnitate? Nu...un NU mare, mare de tot.

Şi hai să-ţi spun de ce...

  1. ...nu trăieşti pe o insulă pustie, ci pe o planetă cu miliarde de barbaţi iar printre ei cu siguranţă se află şi sufletul tău pereche, acel bărbat cu pantaloni care nu o să se despartă niciodată de tine prin telefon.

  2. ...sunt atâtea rochiţe şi pantofiori care te aşteaptă în vitrinele magazinelor, pentru a le plimba pe la soare şi pentru a te face să te simţi bine atunci când ai să primeşti complimente şi admiraţie.

  3. ...nu merită să pierzi distracţiile pe cinste cu prietenii tăi, gen 1 Mai in Vamă, ieşirile în club sau serile amuzante cu ei, stii doar ca timpul este ireversibil şi dacă îl pierzi jelind după o iubire care nu prea şi-a avut rostul, o să-ţi pară rău mai târziu.

Aşa că nu ai de ce să stai cu nasul în batiste încercând să te întrebi pe unde ai greşit, pentru că tu nu ai greşit cu nimic. Mai bine bucură-te că ai scăpat de un tip nehotărât şi laş care habar nu avea ce vrea de la viaţă şi mai ales de statul de single, pentru că eşti liberă să faci orice îţi pofteşte inima.

Tu eşti o femeie frumoasă şi inteligentă care are nevoie de un bărbat pe măsură, un bărbat pe care o să îl găseşti doar dacă ieşi din casă, pentru că până una alta, nu o să-ţi bată nici un făt-frumos la uşa ca să te salveze de balaurul suferinţei. Dezbracă-te de monotonie, pune-ţi ceva frumos pe tine şi ieşi la agăţat sau, pur şi simplu, la o plimbare. O să te simţi mult mai bine, crede-mă.

Şi dacă soarta va face în aşa fel încât să-ţi scoată în cale un alt nătâng îţi recomand răbdare şi...neeext!

 

P.S ...acum ceva timp am făcut şi eu aceiaşi greşeală, dar din fericire mi-am dat rapid seama că nu merită să sufăr pentru un om care nu a avut curajul să-mi spună în faţă că vrea să ne despărţim. Aş fi înţeles, categoric,  dacă mi-ar fi explicat de ce a luat această decizie, pentru că sunt destul de raţională să-mi dau seama că dragoste cu de-a sila nu se poate.

Aşa că mi-am dat o sansă şi am încercat să-mi ocup timpul făcând lucrurile care îmi plac şi bucurându-mă de fiecare clipă. Şi bine am făcut, pentru că astăzi sunt foarte îndrăgostită şi fericită.

Apropo, vezi că o să te caute când o să-şi dea seama că a cam greşit, însă fii deşteaptă şi trânteşte-i un NU frumos şi clar în braţe şi fără prea multe explicaţii atunci când o să-ţi propună o întâlnire, pentru că cineva...trebuie să-şi cam înveţe lecţia.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->