Ţinută pentru zile capricioase

Când vine vorba de vremea schimbătoare sau de un program ce necesită flexibilitate şi libertate în mişcare, dar şi o notă de eleganţă, trebuie să rămânem fidele hainelor în care ne simţim cele mai încrezătoare.

Capriciile meteorologice ne pot pune serios în pericol prestanţa, mai ales dacă activitatea profesională presupune şi muncă de teren, de aceea vă propun mai jos o serie de exemple de piese vestimentare care vă pot asigura atât posibilitate de mişcare, cât şi un aspect îngrijit, decent şi adecvat.

Un avantaj al acestora îl constituie posibilitatea de asortare, respectiv flexibilitatea transformării ţinutei în funcţie de climat sau temperatură.

– Bluză de tip tuncă / butterfly, comodă şi vaporoasă, utilă mai ales în cazul unei siluete mai generoase.
– Sacoul elegant cu o notă casual, oferă posibilitatea asortării într-o ţinută mai puţin office.
– Colanţii, sunt lejeri şi practici şi evidenţiază forma picioarelor.
– Încălţămintea comodă o asociez cu lipsa tocurilor, pe care o recomand cu orice ocazie în primul rând pentru sănătatea picioarelor şi coloanei – balerini, converşi, botine cu deschidere largă sau cizmuliţe perforate.
– Blugi pană sau adecvaţi formelor personale, lipsiţi de decoraţiuni inutile (paiete, capse,etc) sau în culori stridente (pete de culoare sau prespălări), recomandabil în culori neutre şi discrete.
– Geaca de piele, utilă în orice anotimp cu o formă adecvată corpului, într-un stil între elegant şi practic.
– Bluze cu design ingenios şi practic (glugi supradimensionale, fermoare pentru eliminarea anumitor părţi precum mânecile, buzunare ascunse, etc).

Acestea sunt recomandările mele, aştept părerile voastre cu soluţii vestimentare pentru vremea capricioasă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends