Tot ce nu stiai…

Traiesc mereu sub telul: Viata e scurta, traieste-o din plin. Adica o viata, in care, te nasti, renasti pentru ca iubesti, gresesti pentru ca esti om, muncesti pentru mobilizare si mori.

Nu te abate de la greseli, pentru ca, din ele inveti, nu spune NU,  pentru ca, mai tarziu o sa regreti, nu trece cu vederea de visele pe care le ai, ele sigur te urmaresc.

Sunt un om deschis si gandesc in perspectiva totul, imi place sa incerc binele si raul indiferent de consecinte, stiu ca timpul si viata le va rezolva pe toate, iar eu nu voi regreta ceva ce poate mi-ar fi schimbat viata.

“O femeie in viata trebuie sa fie macar odata: blonda, amanta, parasita si iubita de motociclist” si nu am spus-o eu, ci un cunoscut artist din lumea scrierilor. (Radu F Constantinescu).

Subscriu in totalitate, ordinea o alegeti voi.

Ideea e ca, toate aceste greseli te fac sa devii “acel om”, acel om puternic care trece cu usurinta peste celelalte mizilicuri ale vietii.

Suntem un amestec din carne si oase, un amalgam de idei si prostii iar nimic si nimeni pe lumea asta nu ne este stapan. Toti avem lumea noastra, ne formam dupa anumite principii, ne autoeducam si ne autocunoastem. Ne alegem semenii dupa bunul plac si locurile in care traim dupa cursul vietii.

Sexul, durerea, dragostea sunt experienţe limită ale omului. Şi numai cine cunoaşte frontierele acelea cunoaşte viaţa; restul e doar o trecere a timpului, repetare a unei sarcini monotone, îmbătrânire şi moarte fără a fi ştiut cu adevărat ce se intampla.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends