Trei bărbaţi perfecţi

Cineva mi-a spus odată că oraşele mari s-au inventat pentru distracţie şi pentru cafenele. Că e sau nu aşa, te las pe tine să decizi. Eu una cred că s-au inventat pentru a aduce împreună sufletele pereche…însă până acolo, îţi oferă marea posibitate de a testa din plin terenul şi cred că asta e cea mai frumoasă parte din imensitatea oraşului cu multe cafenele.

Prietena mea C. este o împătimită a fenomenului „big city”. Nu cred că ar rezista mai mult de câteva zile departe de agitaţa continuă a marelui oraş în care locuieşte şi nici de cei….trei barbaţi de care i-a fost practic imposibil să nu se îndrăgostească.

Ştiu că sună ciudat şi neadecvat pentru multe dintre voi. Regulile societăţii încă mai condamnă astfel de lucruri, dar cum inima nu are reguli, de ce nu?!  Până la urma, urmei cu cât alegem mai bine, cu atât suntem mai fericite şi e chiar foarte important să ai de unde alege.

Deunăzi am citit pe un site de spiritualitate, că o persoană are mai multe suflete pereche compatibile şi că e musai să le cunoşti pe toate de-a lungul vieţii. Se pare că prietena mea C. le-a cunoscut pe toate odată, ceea ce a cauzat un mic haos în sufletul ei.

„Nu ai cum să alegi, toţi trei sunt enervant de perfecţi”, îmi mărturisea ea acum câteva zile. „Fiecare are ceva aparte care mă incită şi mă îndeamnă la mai mult. Faptul că sunt atât de diferiţi între ei, mă face să nu renunţ la niciunul.

Ei bine, ca să ştiţi şi voi despre cine şi despre ce este vorba, am să vă povestesc câte ceva despre fiecare.

Am să încep cu personajul principal din această poveste, prietena mea C, care este o tipă nonconformistă şi periculos de frumoasă. De profesie jurnalist, are o inteligenţă debordantă, ceea ce o face şi mai interesantă. C este o femeie stilată, mereu în pas cu moda este imposibil să nu-ţi atragă atenţia dacă o vezi pe stradă.

Pe B. l-a cunoscut chiar la un concert de-a lui. E pianist. A atras-o încă din prima clipă în care a apărut pe scena. A plecat din start cu un as în mânecă, trebuia să îi ia un interviu. Aşa a decoperit că B, bărbatul blond, înalt elegant şi binefăcut, e un tip sensibil, boem, manierat, desprins parcă dintr-un tablou al secolului 18. De la un interviu, au ajuns la o întâlnire şi de la o întâlnire, clar, la mai multe.

„M-am îndrăgostit din prima de el, mi s-a confesat ea. Dacă ar fi să îl compar cu ceva, atunci ar fi ca o eşarfă de mătase care alunecă uşor pe piele într-o zi călduroasă de vară.”

Pe R. l-a întâlnit nu cu mult timp după B.  O prietenă i-a făcut cadou de ziua ei un abonament pe un an,  la o sală de fitness iar R. urma să fie antrenorul ei personl.

„ Când l-am văzut prima dată, am crezut că s-a reâncarnat Adonis în persoana lui şi a venit special ca să mă înveţe să lucrez cu aparatele alea…sau să iubesc”

R. chiar este un tip irezistibil de seducător prin tot ceea ce arată şi spune. De origine latino-american, cu un corp bine lucrat şi un chip pe măsura, R. a creat în C. pasiuni greu de stăvilit.

După cum ea spunea, el i-a oferit cele mai pasionale nopţi, care au şi facut-o de altfel oarecum dependentă de el. Dintre toţi, pe R îl iubeşte cel mai mult, dar dincolo de perfecţiune are un mic defect (sau poate unul mare), nu poate să se oprească la o singură femeie, chiar dacă are ceva special pentru prietena mea.

Şi pentru că nu avea destule pe cap sau în suflet, iată că draga mea prietenă C. îşi întâlneşte şi cel de-al treilea suflet pereche exact atunci când inima ei făcea mari eforturi să aleagă între B. şi R.

Dacă B. e tipul sensibil şi cult adică omul autentic de artă iar R. bărbatul sexy şi pasional, era musai să apară în peisaj si personajul super inteligent, sponatn şi care….le cam ştie pe toate.

O. e analist financiar. Nu, nu e tipul sobru cum sunt mai toţi cei din meseria asta, ci tipul acela jovial şi cool care după spusele prietenei mele are replică pentru absolut tot,  oricând şi la orice oră, plus o glumă bună pentru fiecare situaţie.

„ O. mă face mereu să râd şi fiecare întâlnire cu el e o relaxare totală. Mă simt ca o adolescentă îndrăgostită. E super fun sentimentul. Mă fascinează prezenţa lui. Nu e întâlnire în care să nu aflu ceva nou. Omul asta e o enciclopedie pe două picioare, ceea ce îl face şi mai sexy în ochii mei.

Spune-mi tu acum, ce să fac? E ăsta un blestem? Ştii zicala aia, cică dacă alergi după doi iepuri nu prinzi nici unul, dar dacă alergi după trei?”

Mda, probabil că e posibil că în final să prindă unul. Cine ştie!

Acestea fiind zise, aş fi tare curioasă să aflu ce este în mintea voastră după ce aţi citit toate aceste rânduri şi pe care dintre cei trei l-ati alege dacă aţi fi în locul prietenei mele.

După cum vedeţi ei îi este greu să aleagă unul pentru că în fiecare, într-un fel sau altul, regăseşte o bucăţică din ea. Dacă ar putea să facă din trei unul, ar fi perfect, dar e imposibil. Aşa că în cazul ei, doar timpul poate să decidă.

Şi ca un paradox al oraşelor mari, surpriză, cei trei bărbaţi perfecţi se cunosc între ei. Mda, o fi oraşul mare, dar o cunoscută vorba pe care am auzit-o adesea spune că de fapt, lumea e mai mică decât îţi imaginezi.

suflete pereche

bărbaţi perfecţi

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends