/ Bio & Sanatate / Trezește-te în fiecare dimineață plină de energie

Trezește-te în fiecare dimineață plină de energie

trezit de dimineata
Ignat Adriana on 25/06/2014 - 6:33 pm in Bio & Sanatate

Nu există un secret sau vreo poțiune magică care să te ajute să faci față trezitului de dimineață. Pur și simplu trebuie să ții cont de câteva trucuri care te vor ajuta să îți începi ziua cu zâmbetul pe buze.

În primul rând fii atentă la orele pe care le aloci somnului. Ai grijă să te pui în pat înainte de miezul nopții pentru a te odihni timp de 7-8 ore. Încearcă astfel să nu pierzi nopțile adormind târziu pentru a te putea trezi fresh și odihnită.

Este de preferat să ai lumina naturală în camera unde dormi în cazul în care ai probleme cu trezitul de dimineață. Pentru a avea energie pe întreaga zi este indicat să nu pleci de acasă nemâncată. Așa că fă bine și nu uita niciodată de micul dejun ! Acesta poate fi constituit din ouă, cereale integrale cu lapte sau fructe.

Poți consuma o cană de cafea pe parcursul întregii zile, cu înghițituri mici, însă nu mai mult de atât; cofeina în exces îți va dăuna.

Să nu uităm nici de mișcare, care ne întărește sistemul imunitar și care ne oxigeneză creierul. Încearcă să mergi pe jos la serviciu sau parchează-ți mașina puțin mai departe de locul de muncă pentru a te putea deplasa. Nu ezita în a urca scările mai degrabă decât să iei liftul.

Dacă veți ține cont de aceste câteva mici trucuri vă veți trezi binedispuse, pline de energie și gata să începeți o zi extraordinară.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->