Trucuri vestimentare pentru a părea mai slabă

Vara a sosit, așa că putem scoate din garderobă hăinuțele subțiri precum rochițe, fustițe, maieuri sau bluzițe subțiri. Dar ce se întâmplă dacă ai câteva kilograme în plus, pe care nu ai reușit încă să le dai jos ? Pentru cele care consideră că intră în această categorie, vă propun mai jos câteva trucuri utile pentru a face față acestei situații, pentru a părea mai suple.

Pune-ți în evidență talia cu o curea, eșarfă, un cordon sau chiar și cu o bluziță subțire !

Umerii bufanți nu sunt o opțiune în cazul în care vrei să pari mai slabă. Poartă haine negre sau închise la culoare pentru a părea mai slabă ! Rochia neagră este mereu cea mai bună opțiune, așa că, dacă vrei să îmbraci o ținută simplă, dar elegantă poartă rochia neagră, mereu populară.

Tocurile te fac să pari mai subțire, acestea alungesc piciorul, te fac să pari mai înaltă și conferă corpului o ținută aparte. Dacă nu ai pantofi sau sandale cu toc și ai câteva kilograme în plus atunci ar fi bine să îți cumperi. Nu doar că vei părea mai slabă, dar vei și emana feminitate prin toți porii.

Dungile verticale te avantajează dacă vrei să maschezi câteva kilograme în plus. Acestea te subțiază și te fac să pari mai înaltă. Ai grijă, nu purta dungi orizontale, deoarece acestea au un efect invers față de cele verticale, respectiv, adaugă kilograme.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends