Tu ce alegi să fii? Iubită (soţie) sau amantă?

Am decis să scriu despre acest subiect, fiind unul foarte actual, şi din păcate tot mai des întâlnit. Divorţurile din showbiz sunt cele mai mai bune exemple, majoritatea având motivul amantlâcului.

Voi aţi accepta să fiţi amanta cuiva, să fiţi pe locul al doilea, să vă mulţumiţi cu firimituri? Cred că nu, sau chiar dacă aţi accepta ar trebui să existe un motiv foarte serios pentru a face asta. Iubirea. Când eşti îndrăgostit, eşti orb. Adevărat. Ajungeţi la acel punct, în care  acceptaţi orice, numai să vă fie alături câteva clipe, dar la final tot la soţie se întoarce sau poate nu. Poate aveţi noroc şi se îndrăgosteşte de voi. Totuşi, nu riscaţi. Nu vă mulţumiţi cu firimituri. A fi amantă nu e un lucru demn. Gândiţi-vă că într-o zi poate veţi ajunge voi în postura de femeie înşelată iar atunci o să înţelegeţi mult mai bine situaţia.

Sfatul meu e să nu alegeţi niciodată să fiţi amantă. Chiar dacă iubiţi, nu trebuie să acceptaţi tot ce nu vă convine. Iubirea implică doar 2 persoane. Nu 3. Învăţaţi să spuneţi nu, când e cazul. Dacă ţine la tine, te va alege pe tine, dacă spune că nu-şi poate lăsa prietena/soţia, atunci e timpul de a pune punctul pe i şi să încetaţi să fiţi pe locul al doilea. Nu vă băgaţi în relaţiile altora. Căutaţi un om liber care să vă ofere totul numai pentru voi, care să fie alături de voi la bine şi la rău.

Respectaţi-vă pe voi înşişi şi respectaţi relaţiile altora. Nu vă clădiţi fericirea pe nefericirea altora pentru că roata se întoarce întotdeauna.Locul 2 e ok la şcoală, la olimpiade, nu şi în relaţii. Acolo trebuie să fii pe primul loc. Nu se acceptă locul2. Primul sau niciunul. Totul sau nimic. Ruletă rusească. Nu e de discutat. Din moment ce ajungi să fii pe locul 2, este mai mult decât evident că nu există iubire.

Spuneţi nu minciunii, spuneţi nu trădărilor, spuneţi nu locului 2.

Spuneţi da sincerităţii, iubirii adevărate, spuneţi da primului loc.

O zi plăcută vă doresc dragele mele. Promit să mă întorc cu articole interesante şi folositoare cât mai curând.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends