TU EŞTI NOI

Dacă în viaţa aceasta ce zi de zi încearcă să ne doboare, să ne facă bicisnici, nu ai exista TU, atunci chiar nu am mai avea sursă de putere din care să sorbim puţin câte puţin.

Când ne trezim dimineaţa, când lucrăm, când suntem fericiţi, trişti, uimiţi, dezamăgiţi, obosiţi, îndrăgostiţi, când ne aşezăm în pat…oricând, în orice moment al unei zile sau seri, te ascultăm. Nu are importanţă starea pe care o avem, noi îţi suntem fideli. Şi tu ne oferi nouă ceea ce lumea în care trăim nu ne poate oferi, ceea ce lumea dărâmă uneori, tu reuşeşti să clădeşti din nou şi din nou… În sufletele noastre mereu înalţi un pilon rezistent, al încrederii de sine.

Şi când sentimentele nu ne lasă să fim raţionali, şi când credem că totul este roz….dar şi atunci când un eşec ne marchează şi nu mai vrem ca ziua de mâine să ne deschidă pleoapele amorţite de durere…tu ne dai tot ceea ce avem nevoie, prin cuvintele pe care le foloseşti.

Faci ce vrei din  noi, doar prin câteva sunete plăcute. Ne înalţi pe culmi neatinse şi ne deschizi ochii larg atunci când trebuie. Chiar dacă uneori eşti prea tristă, iar uneori prea ritmată sau prea veselă…extremismul tău ne fascinează.  Cei care au grijă de tine,au abilitatea de a împleti mesajele dureroase , poveştile triste de dragoste sau despre viaţă, cu note mai vii şi mai vesele. Indiferent de limba pe care o foloseşti pentru a te expune, indiferent de ritmul rapid sau slow…faci din sufletul nostru un burete care te absoarbe de la primul, până la ultimul sunet, ca pe un antidot.

Fără de tine, am pieri! Suntem dependenţi de tot ce însemni TU. Unii dintre noi chiar mergem pur şi simplu pe stradă şi te lăsăm să ne coontrolezi gesturile, mimica…şi mergem şi dansăm sau dăm din cap în ritmul tău. Trăim pentru a te asculta, pentru a ne vindeca unele răni, sau pentru a ne convinge ireversibil de unele presupuneri ale noastre. Eşti deja parte din viaţa multora dintre noi, chiar dacă nu tuturor ne plac toate înfăţişările pe care tu le ai,pentru că eşti foarte diferită. Metamorfoza este cuvântul care te defineşte, eşti ca un cameleon, te mulezi pe orice caracter. Ai de toate pentru toţi!

Muzica ne poate salva gândurile de la pierzanie uneori, sau alteori ne poate adânci în tristeţe. Ne poate lumina sau ne poate întuneca percepţiile, făcând cu ajutorul câtorva cuvinte, vrăji nevăzute. Ea ne este confidentul cel mai de preţ, fără de care ne-ar fi foarte greu.

Atât trebuie să ne imaginăm: nu mai există muzică! Atunci vom simţi adevărata importanţă a acesteia în viaţa noastră.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends