Ultimul trend în reţelele de socializare: selfie în lift

Bineînţeles că faptul de a fi devenit viral acest tip de selfie se datorează celebrităţilor. Ele dau adesea startul unor trenduri. Se pare că totul a pornit de la Kim Kardashian şi Kanye West, care s-au sărutat în lift (şi bineînţeles s-au pozat) înainte de a apărea în faţa paparazzi-lor.

Şi au postat acel selfie pe Instagram. Surorile Bella şi Gigi Hadid şi-au făcut singure o poză înaintea apariţiei pe covorul roşu în timp ce se aflau în lift. Şi bineînţeles că exemplele pot continua.

De ce selfie în lift? Pentru că, se spune, oglinda din lift îţi dă senzaţia că se termină mai repede călătoria cu liftul. Pentru claustrofobi, ar da impresia de deschidere a spaţiului.

În plus, în lift tricourile mulate scurte îţi definesc mai bine abdomenul şi tot ce are talie înaltă îţi flatează silueta! Dacă este adevărat rămâne de văzut. Însă timpul trece mai uşor dacă te decizi să-ţi faci un selfie cât te afli într-un lift.

În plus, poţi folosi această tehnică pentru a crea un decor neaşteptat. Poţi realiza poze artistice, pentru a-ţi pune în evidenţă o ţinută de care eşti foarte încântată şi vrei s-o prezinţi şi altora.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends