Uneori, tot ce am nevoie este o geantă nouă!

Must-have-ul acestui sezon în materia genților este plicul. Nu are importanță dimensiunea sau forma, plicurile de tot felul sunt accesoriul pe care trebuie să îl ai dacă vrei ca ținuta ta să fie complet asortată. Se poartă atât plicurile clasice, cât și cele cu aplicații sau 3D(cum li se mai spune), în special cele cu piese florale. La fel ca și în alte sezoane, metalul este în vogă, fiind reprezentat de fermoare mari, lanțuri, catarame și biluțe sau spini de diferite mărimi aplicate pe toată suprafața genții, iar Roberto Cavalli știe totul despre acestea și optează pentru ele în colecția sa de primăvară-vară 2014. Detalile metalice nu sunt neapărat pentru rockerițe, acestea conferă un aer de glam combinat cu punk, care poate fi asortat aproape cu orice. Strălucirea îmbinată cu duritatea  te vor face să te simți mai în largul tău, mai libertină și optimistă.

genți cu detalii metalice

Primăvara aceasta este, probabil, cea mai flexibilă din punct de vedere al tendințelor de modă. Pe lângă gențile cu detalii metalice, la fel de căutate vor fi cele în stil clasic, cu nuanțe pastelate de crem, roz deschis, piersic, dar și negru, roșu, albastru. Fendi propune pentru primăvara 2014 anume acest tip de genți.

genți clasice

 Poți ieși din casă cu inima împăcată și având o geantă cu print animalic, precum de leopard, tigru sau șarpe, cu print floral, din piele, blană sau alt material, gen sac sau una micuță…Orice vei alege, ai grijă să o asortezi corect cu îmbrăcămintea, pantofii și accesoriile.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends