Viziuni în globul de cristal

Asociem globul de cristal şi imaginile apărute în el cu ghicitoarele şi cu viziunile despre viitor. Şi totuşi… este totul mai degrabă psihologic.

A privi într-un glob de cristal, într-o oglindă întunecată sau în orice suprafaţă de culoare închisă, cum ar fi un ecran de calculator sau telefon mobil închis, în orice suprafaţă de preferinţă întunecată reflectorizantă nu înseamnă a face previziuni ale viitorului.

Nu este nimic supranatural cu privire la această activitate, ne-ar spune psihologia. Viziunile provin din propriul nostru inconştient. Nu avem nevoie nici de formule magice sau incantaţii pentru a avea “viziuni” într-un glob de cristal.

Tot ce trebuie să facem este să ne relaxăm şi să ne uităm în suprafaţă până când nu vom mai vedea ce se reflectă din lumea exterioară în el, ci lucruri cum ar fi umbre în schimbare care sugerează imagini care sunt că în vise. Doar că nu suntem adormiţi. Este că o proiecţie a minţii noastre inconştiente.

Din acest punct de vedere, imaginile pe care le vedem când privim într-un glob de cristal pot fi comparate cu visele. Nu sunt însă că visele cu ochii deschişi. Noi nu suntem activi, ci pasivi.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends