X Men – Days of Future Past

Precum ne-a promis trailer-ul, „X men. Days Of Future Past” și-a meritat publicitatea. Într-adevăr, unul dintre cele mai bune filme ale anului. De obicei, filmele în serii au tendința de a deveni plictisitoare la un moment dat sau de a se abate de la ideea principală.

Asta a pățit-o, spre exemplu, Spider-Man, care a început destul de puternic, dar a ajuns la nivelul unui desen animat pentru copii. În cazul X Men, fiecare film a fost mai bun decât predecesorul său, așa că am hotărât să-l văd și pe ultimul, deoarece am zis: “mai bun nu poate fi”.

Dar, se vede că perfecțiunea nu cunoaște limite. Scenariul- excelent, efectele- superbe, personajele- la fel de atractive, glumele- la fel de bune. Evident, cireașa de pe tort a fost iarași adorabilul Hugh Jackman (Wolverine), care s-a întors în timp pentru a preveni masacrul mutanților și al întregii omeniri, care va avea loc în viitor.

Un savant a elaborat programul prin care niște roboți supermegadotați vor avea destulă putere ca să omoare toți mutanții de pe planetă și oamenii care voiau să-i ajute. O genă deosebită, luată din ADN-ul lui Raven (fata care poate lua înfățișarea oricui), le dă posibilitatea să preia orice putere a mutanților și să o folosească împotriva lor.

Firul narativ este extrem de incitant și nu te plictisește nici măcar pentru o secundă. Pe lângă boom-urile, bătăile și efectele extraordinare, sunt și destule momente dramatice, fraze memorabile și priviri înduioșate. Un adevărat mix de sentimente, puteri supernaturale și, evident, glume de-ale lui Wolverine.

Eu ador momentele când toată sala râde la glumele din filme și la X Men chiar am avut parte de acestea. Savurați încă o dată trailer-ul și nu uitați să vă cumpărați bilete la cinema!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends