You’re not you (Tu nu ești tu)

Un film absolut impresionant, cu un puternic impact emoțional despre prietenie și despre încercările la care te supune viața. Kate, în vârstă de 30 ani duce o viață frumoasă alături de soțul ei Evan, însă fericirea lor este umbrită în momentul în care se află că ea suferă de scleroză laterală, o boală necruțătoare, care o paralizează.

Cei doi încep astfel să caute o infirmieră pentru a avea grijă de ea. La un interviu se prezintă o tânără studentă, rebelă, care a răspuns la anunțul celor doi fără să stea pe gânduri, fiind lipsită de experiență. Din acest moment viața lui Kate și a tinerei fete, Bec, se va schimba, acestea ajungând să lege o strânsă relație de prietenie.

La început nu este deloc ușor pentru cele două, întrucât Bec nu se pricepe la aproape nimic, plus că este o fire rebelă, cu o personalitate puternică; aceasta întârzie să apară la muncă timp de câteva săptămâni, venind mereu cu câte o scuză, care îi este trecută cu vederea de Kate.

Bec va învăța de la Kate să gătească, să fie responsabilă pentru propria persoană și pentru ea, o va îndemna să caute dragostea unui bărbat sincer, iar Bec, la rândul ei, va fi mereu alături de Kate, ajutând-o să lupte și să nu se dea bătută în fața bolii, să își petreacă timpul rămas într-un mod frumos, care să o bucure.

Kate află cu ajutorul lui Bec, pe care o pune să se uite peste e-mailul lui Evan, că acesta a avut o aventură. Din acel moment Kate decide să îl gonească pe Evan din viața ei. Lui Evan îi pare nespus de rău, deoarece o iubește sincer și nu vrea să o piardă.

Bec este alături de Kate pentru a o susține, ajunge să se mute la ea, unde fac cumpărături împreună, merg la bazin unde întâlnesc un cuplu de culoare, mai în vârstă, în care femeia suferă și ea de scleroză laterală.

Cei patru se împrietenesc, iar când femeia de culoare moare, aceasta lasă o scrisoare tuturor prietenilor, scrisoare care va ajunge să i-o citească Evan lui Kate, după ce aceasta îl acceptă înapoi, scrisoare care îl va emoționa foarte tare pe Evan.

Atunci când Evan se întoarce, când Kate îl acceptă din nou în viața ei, o concediază pe Kate, pentru a se putea întoarce la viața ei, pentru a face ceva cu viața ei, pentru a merge la universitate să studieze, pentru a avea timp de un iubit.

Lui Bec îi este greu fără Kate, deoarece între cele două s-a produs o legătură foarte strânsă, o prietenie sinceră și adevărată. Ajung să fie ca două surori. În ultimele momente ale lui Kate,Bec îi este alături, aceasta moare în brațele ei.

Recomand cu multă căldură să vizionați acest film superb, film despre viață, despre încercările la care ne supune viața, despre oamenii care ni scoate în cale; cum decidem să privim lucrurile și să acționăm pentru a ne fi bine.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends