Zâmbetul – cea mai puternică armă de seducţie

Ce poate fi mai sexy decât zâmbetul unei femei ? Poate ţine locul machiajului fără probleme dacă e purtat cum trebuie, adică cu atitudine.

Dragele mele, vă îndemn astfel să zâmbiţi ca să cuceriţi. Cu siguranţă veţi atrage privirile bărbaţilor când veţi afişa un zâmbet. Încercaţi să faceţi asta în fiecare zi, în orice loc, pentru că nu se ştie cine s-ar putea îndrăgosti de zâmbetul vostru.

Atunci când intraţi într-un bar sau într-un club, zâmbiţi ! Veţi radia şi toată lumea vă va observa, în special persoanele de genul masculin ( că doar pe ei dorim să îi impresionăm până la urmă ). Dacă aţi pus ochii pe un tip dintr-un bar sau dintr-un club, e bine să stabiliţi şi un contact vizual pentru ca el să fie conştient de prezenţa voastră. E suficient un contact vizual şi un surâs gingaş din partea voastră ca să îl aduceţi unde doriţi. E important să fiţi stăpâne pe voi, încrezătoare, să aveţi atitudinea potrivită, să vă afişaţi mereu cu zâmbetul pe buze şi vă asigur că nu veţi da greş. Veţi cuceri pe oricine doriţi. Bărbaţii, pur şi simplu, se vor topi când vă vor zări zâmbetul şi în plus îi veţi da complet pe spate dacă veţi fi stăpâne pe voi, deoarece le veţi arăta cât sunteţi de puternice şi de feminine în acelaşi timp.

Nu uitaţi că frumuseţea voastră constă în zâmbetul şi ochii voştri şi nu în hainele sau genţile de firmă pe care le deţineţi ! Bărbaţii vor fi cuceriţi de ochii şi de zâmbetul vostru. Ţineţi minte acestea !

zâmbetul unei femei

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends