Despre noi

Femeia este cea care, de-a lungul veacurilor, a avut cea mai schimbătoare poziție socială, a cărei drepturi nu sunt clare nici până în ziua de astăzi, cea care este și acum în continuă căutare de sine. Femeia este cea care se gândește mereu la cei dragi și are grijă ca toți din jurul ei să fie bine, pentru că așa este natura ei. Nimic nu va schimba vreodată atitudinea ei.

Cine suntem noi? O comunitate de femei care și-a propus să facă ceva PENTRU femei, adică pentru tine.

De data aceasta, permite-ne nouă să avem grijă de tine.Majoritatea dintre noi suntem sau vor deveni mămici, așa că tot ce ține de sănătatea ta și a copilașului tău este important și pentru noi. Îți punem la dispoziție informații și noutăți despre tot ce ține de alimentația bebelușilor,produse de îngrijire, despre simptomele celor mai frecvente boli, ca să-ți poți contacta la timp medicul, dar și diferite jocuri și distracții pentru întreaga familie.

Tot pentru tine și micile tale pofte am creat rubrica „ Gourmet ”, unde găsești cele mai deosebite mâncăruri, rețete adunate din toate colțurile lumii, metode și secrete de preparare. Și pentru că pe lângă toate grijile pe care le ai, există și dorința naturală de a arăta bine, pe site-ul nostru vei găsi informații despre cum să te alimentezi, cum să-ți menții corpul în tonus, cele mai sincere păreri despre o dietă sau alta, sfaturi pentru frumusețe și cele mai diverse modalități de a te îngriji în condiții casnice și nu numai.

Cele mai noi tendințe în modă, colecții ale celor mai vestiți designeri, totul despre săptămâna modei la Milano, Paris sau New-York, sfaturi din partea specialiștilor, articole despre cum să îți asortezi corect hainele, cum să-ți creezi propriul stil și multe altele le găsești în rubrica „ Fashion & Trends ”.

Celebritățile și tot ce se întâmplă în viața acestora, atât în cea profesională, cât și personală te așteaptă pe site-ul nostru.

CoolTrends este creat pentru tine. Meriți ce-i mai bun pentru că ești FEMEIE!

Fashion & Trends