Protecția datelor

Scopul colectării datelor personale:

Cooltrends.ro denumit în continuare SITE-ul, reprezintă o mică comunitate de bloggeri iar singurul scop al colectării datelor este acela de a facilita comunicarea dintre autori și utilizatorii SITE-ului. NU sunt folosite în scopuri de marketing!

SITE-ul colectează următoarele date personale:

– numele utilizatorului
– adresa de email
– link-ul site-ului
– IP-ul (adresa de internet)

Colectarea acestor date personale se efectuează în mod automat atunci când introduceți un comentariu.

Cum se face colectarea datelor personale:

Atunci când introduceți un comentariu, vi se cere să specificați un nume de utilizator și o adresă de email, și opțional adresa site-ului dumneavoastră.

Din partea SITE-ului nu veți primi niciodată emailuri nesolicitate! Dacă ați bifat opțiunea de a fi anunțat când primiți un răspuns la comentariul dumneavoastră atunci veți primi un mesaj de notificare din partea SITE-ului. Aceste notificări pot fi oricând anulate folosind opțiunea dezabonare.

Adresa de IP este colectată automat de serverul pe care este găzduit SITE-ul, și de anumite module ale platformei wordpress pe care este construit SITE-ul (modulul de comentarii, modulul de securitate).

Așadar toate datele sunt colectate în mod automat și stocate pe serverul unde este găzduit SITE-ul și nu sunt procesate în vreun fel anume.

Transferul datelor cu caracter personal:

Aceste date cu caracter personal pot fi transferate către alt stat din Uniunea Europeană doar dacă se va efectua un backup pe alt server sau dacă SITE-ul va fi transferat către altă companie de găzduire din afara țării.

Drepturi și obligații ale utlizatorilor:

Fiecare utilizator este răspunzător pentru datele cu caracter personal pe care le publică în conținutul unui comentariu.

Puteți oricând solicita informații referitoare la datele dumneavoastră, modul de prelucrare, să limitați prelucrarea, să vă opuneți prelucrării sau transferului, și de asemenea puteți solicita modificarea sau ștergerea acestora. Solicitările se pot trimite pe adresa de email a SITE-ului contact@cooltrends.ro

Dezvăluirea datelor personale:

Datele dumneavoastră pot fi dezvăluite către anumite instituții ale statului dacă pe adresa SITE-ului se primește o înștiințare oficială.

SITE-ul folosește module de tip cookie despre care puteți citi mai multe în Politica de cookies. De asemenea vă învităm să citiți Termenii și condițiile SITE-ului.

Fashion & Trends