Farmasi – Catalog Farmasi – Farmasi Romania 2020

Poate ai auzit de proaspat venita pe piata din Romania , Farmasi , o firma turceasca cu 70 de ani in spate de productie si distrbutie la nivel mondial.

Au discounturi intre 23-30% la produsele cosmetice, parfumuri dar si la produsele de intretinere a casei.

Sunt cel mai mare competitor al firmelor Avon si Oriflame si sincer nu am nici un dubiu ca in maxim 2 ani de zile sa isi atribuie primul lor la noi in tara in promovarea si distributia de produse cosmetice Farmasi.

Catalog Farmasi poti gasi direct pe site-ul nostru de promovare Farmasi online, nu ai targeturi, primesti lunar fel de fel de cadouri si inscrierea e gratuita. Sunt deja peste 12.500 de reprezentanti in Romania, daca la inceput firma Farmasi vindea doar in magazine de produse cosmetice si farmacii, de anul trecut a pornit sistemul de tip network marketing sau multi level marketing pe intelesul tuturor si comenzi si distributia au explodat.

Poti sa cumperi online de pe site produsele lor sau poti promova afacerea castigand un ban suplimentar din asta, nu strica nimanui din cate stiu un extra buget.

Daca esti interesat intra pe site-ul nostru Farmasi Online, sau pe pagina de facebook Farmasi Cosmetics si noi te vom indruma catre ce iti place tie sa faci, sa vinzi si sa promovezi sau sa recrutezi facandu-ti propria ta echipa cu care sa iti imbunatatesti veniturile substantial.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends