/ Hair & Makeup / Cum să foloseşti tuşul

Cum să foloseşti tuşul

cum sa folosesti tusul
Ana Drobot on 15/04/2016 - 10:45 am in Hair & Makeup

Angelina Jolie, Eva Mendes, Rihanna, Madonna se află printre vedetele care preferă machiajul cu tuş. Ai observat că e de mare efect un machiaj de seară cu tuş de ochi, gene false şi ruj roşu?

Sigur te-ai întrebat cum să faci acea codiţă. Iată pe site-ul Oanei Zidaru o schemă şi un video tutorial: http://oanazidaru.ro/beauty-and-make-up/cum-sa-te-dai-cu-tus/

Desigur că se poate vedea şi cum nu toate machiajele cu tuş sunt la fel. Iată diferitele stiluri şi cum le poţi realiza:

Cat Eyes

Pe ochiul închis aplici tuşul pornind din mijlocul pleoapei spre colţul exterior. Poţi duce linia şi spre interiorul ochiului.

Apoi trasează o linie de la capătul pleoapei inferioare în sus, pe diagonală. Uneşte capătul liniei în diagonală cu cea trasată mai înainte şi umple golul cu tuş.

Sfat: Foloseşte o pensulă subţire. Astfel detaliile for fi mai fine.

Stil dramatic

Trasezi linia începând din interiorul ochiului şi te îndepărtezi încet de linia genelor. Urmezi forma pliului. Umpli spaţiul gol cu tuş. Linia obţinută va fi groasă şi uşor curbată la capăt.

Coada de rândunică

Se recomandă un tuş cu pensula tip carioca pentru uşurinţă şi precizie. Mai întâi schiţezi forma cu dermatograf şi apoi o urmezi cu tuş.

Linia se începe din mijlocul pleoapei spre colţul exterior. De la colţul exterior vei curba linia foarte mult, imaginându-ţi că vrei să o uneşti cu terminaţia sprâncenelor. Umple golul cu tuş.

Retro

Începi linia din colţul interior spre cel exterior, având grijă să fie cât mai subţire. Şi uşor ascendentă la capăt.

Stil fantezist

Vei folosi ori eyeliner colorat ori fard colorat. Linia o începi din mijocul pleoapei. O vei îngroşa încet spre exterior, având grijă ca terminaţia să fie uşor ascendentă.

Pe pleoapa inferioară, trasezi o linie subţire spre colţ. Terminaţia va fi paralelă cu cea a pleoapei superioare. Nu uni colţurile.

Ocazii

Poţi folosi pentru un look de zi foarte chic format din tuş şi gloss. Pentru club poţi crea un look cool cu machiaj cu tuş dramatic şi un ruj în nuanţă fuchsia.

Poţi de asemenea folosi tuş şi smokey eyes pentru un machiaj deosebit. Acestra sunt recomandările bloggeritei Adina, de la adinanustietot.wordpress.com.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->