/ Hair & Makeup / Machiaj pentru ascunderea imperfecţiunilor

Machiaj pentru ascunderea imperfecţiunilor

Machiaj ascunderea imperfectiunilor
Ana Drobot on 11/12/2015 - 12:54 am in Hair & Makeup

Mai întâi se recomandă folosirea unei creme hidratante, a anticearcanului, şi apoi aplicarea fondului de ten, şi la sfârşit, aplicarea pudrei.

Fie că suferi de acnee sau eşti în vindecare după varicelă, sau ai altă problema ce ţine de aspect, poţi folosi sfaturile date de tinere care au devenit “virale” transmiţând şi altora sfaturile lor, precum Elaine Mokk din Toronto – Ontario, în vârstă de 18 ani, suferind de acnee chistică.

Bineînţeles că de preferat e să se trateze problema cu tenul, nu doar să se mascheze. Însă şi să nu se vadă contează până se poate rezolva. Nimănui nu-i place să fie privit şi judecat după cum arată. Nu ne plac privirile curioase în astfel de cazuri.

Chiar se spune că între timp Elaine Mokk şi-a rezolvat problema. A mai existat un caz al unei bloggeriţe de beauty, Em Ford din Londra, care a postat un clip youtube cu ea nemachiată.

Bineînţeles că a fost judecată din această cauză, ea având o problema cu tenul acneic. Toate acestea nu fac decât să dovedească faptul că aspectul este atât de important şi că mereu suntem judecate pentru el.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->