Machiajul nude

Care sunt paşii pentru realizarea unui nude make-up? Ce produse folosim?

Se începe prin aplicarea unei creme şi a fondului de ten. Pentru fixarea fondului de ten e bună o pudră cu particule aurii, ceva uşor bronzant.

Pentru machiajul ochilor, se conturează linia interioară cu un creion alb peste care se mai trasează o linie cu un creion auriu – acesta are un efect de mărire. După, se conturează ochii cu un fard pământiu-roşcat peste care se aplică un fard auriu sidefat, cu care se poate depăşi conturul pământiu pentru efect.

Pe arcadă, se foloseşte o combinaţie de farduri culoarea pielii, auriu şi alb, după care se aplică două straturi de mascara. Pentru buze se poate folosi doar fond de ten.

Sub pomeţi se foloseşte un fard pământiu, deasupra pomeţilor se foloseşte ceva mai deschis ca tenul, pe pomeţi, se foloseşte un fard roz-pământiu. Recomandare pentru fond de ten: Forever de la Dior. La ei găseşti nuanţe foarte deschise în comparaţie cu alte firme.

Nude lips

Pentru buzele nude, se poate merge pe rose spre trandafiriu pentru ten mai deschis şi caramel spre beige pentru tenul măsliniu.

Ca să obţii buze nude, foloseşte fond de ten, puţin balsam, rujul în culoarea potrivită aplicat în două straturi, cu pensula (după primul strat muşti un şerveţel) şi, dacă vrei, un gloss.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends