/ Hair & Makeup / Rujul transparent cu floare înăuntru

Rujul transparent cu floare înăuntru

ruj transparent cu floare
Ana Drobot on 04/10/2016 - 7:49 pm in Hair & Makeup

Rujurile care au devenit celebre pe Internet, transparente şi cu o floare adevărată înăuntru, amintind de trandafirul acoperit cu un clopot de sticlă din filmul de desene animate produs de Disney Frumoasa şi bestia, sunt produse de compania din China Kailijumei.

Rujul uşor transparent are o nuanţă de roz deschis. Nuanţa se schimbă după temperatura şi ph-ul corpului utilizatoarei. Dacă temperatura corpului e scăzută, nuanţa gloss-ului va fi mai roz.

Dacă buzele sunt calde, nuanţa rujului va fi mai intensă. Rujul se simte ca un gel sau gloss. Conţine ingrediente naturale: ceară candellila, unt de cacao, ceară de albine, ulei de levănţică.

Dacă nu îl găseşti de cumpărat, sau ţi se pare prea scump, îl poţi prepara şi singură acasă. Varianta mai ieftină e şi ea foarte drăguţă. Ai nevoie de următoarele: un ruj la care poţi renunţa, pentru a-i folosi recipientul, un pliculeţ cu gelatină, un cercel cu floare şi apă.

Procedezi astfel: ai nevoie de recipientul de ruj gol şi curăţat bine înăuntru, de gelatină pregătită după instrucţiunile de pe plic, şi lăsată zece minute. Pune un recipient de gelatină într-o cratiţă cu apă care fierbe; gelatina se amestecă până se dizolvă total.

Amestecul se toarnă în recipientul de ruj pe jumătate. Se lasă rujul la frigider cinci minute. Taie apoi capătul, înfige cercelul, şi umple cu gelatina rămasă recipientul de ruj. Pui apoi rujul pentru încă cinci minute la frigider.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->