Tratamente naturale preferate de vedete

Ceaiul vede pentru ten: Gwyneth Paltrow

Îl foloseşte pentru clătirea tenului în fiecare seară. Mai foloseşte ceai de muşeţel. Aceasta pentru că murdăria din aer afectează pielea. Deci, pe lângă demachiant, apă tonică, şi cremă hidratantă, urmează-i exemplul şi foloseşte şi tu ceaiul răcit la temperatura camerei.

Calmează pielea, o detoxifică şi o reîmprospătează. Poţi folosi pentru exfoliere bicarbonatul de sodium, care elimină celulele moarte şi facilitează hidratarea pielii.

Uleiul de măsline pentru păr: Monica Bellucci

Aplică ulei de măsline pe păr înainte de fiecare spălare pe toată suprafaţa firelor, mai ales la rădăcină. Îl lasă să acţioneze 20 de minute, apoi îl spală cu şampon. Monica diluează şamponul cu apă minerală, deoarece ea consideră că soluţia concentrată dăunează părului.

Măslinele şi portocalele pentru ten: Sophia Loren

Uleiul extravirgin de măsline este foarte hrănitor şi reduce ridurile. Ea adaugă câteva picături de esenţă de portocale în el pentru a obţine un miros deosebit, mediteraneean. Aplică dimineaţa şi seara, zilnic, pe faţă şi gât, câteva picături din acest amestec, şi-l masează până intră în piele.

Mierea şi sarea pentru corp, berea pentru păr: Catherine Zeta Jones

Amestecă mierea şi sarea şi apoi aplică pasta pe toată suprafaţa corpului şi masează bine. E un tratament pentru exfoliere şi hidratare. Părul i se aşează mult mai bine şi-i străluceşte după clătirea cu câteva linguri de bere diluată în apă.

Poţi folosi şi tratamentul ei natural de albire a dinţilor: un preparat din căpşuni şi ananas foarte bine pasate amestecate cu bicarbonat de sodiu.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends