/ Diverse / Culoarea părului tău vorbește despre… cât de bună ești la pat!

Culoarea părului tău vorbește despre… cât de bună ești la pat!

femei
Nelly Șargu on 08/05/2014 - 9:00 pm in Diverse

Fiecare femeie este specială în felul ei, dar de câte ori te-ai prins zicând: “Noi, roșcatele”, “Noi, brunetele” și așa mai departe, determinând, oarecum, asemănarea dintre tine și restul posesoarelor aceleiași culori a părului? Instinctiv, simți că te leagă ceva de cealaltă fată prin simplul fapt că vă place aceeași culoare. Află acum, însă, că nuanța părului tău vorbește despre… felul în care faci sex. Da, chiar poți să cunoști cele mai intime detalii ale unei femei doar după culoarea părului!

Roșcatele

Culoarea părului vorbește despre pasiunea pe care o emană atunci când face sex. De regulă, această culoare este nu altceva, decât o modalitate de a ieși în evidență oriunde nu s-ar afla, de aceea roșcata preferă să depună toate puterile, dar să fie nemaipomenită în pat. Îi place mai mult să fie dominată, decât să domine, dar felul în care se lasă prinsă în capcană, de fapt, și reprezintă puterea pe care o are asupra bărbatului.

Blondele

De la prima vedere, blondele sunt niște pisicuțe blânde, despre care doar bancurile sunt interesante. Până nu le dai voie în patul tău! Blonda este o fiară în adevăratul sens al cuvântului. Îi place mai mult să domine, decât să fie dominată și doar uneori poate permite bărbatului să preia controlul. Prin asta și îi atrage foarte mult. Blondele adoră preludiul și cu cât mai lung este acesta, cu atât mai satisfăcute sunt ele.

Brunetele

Posesoarele acestei culori iubesc mai mult sexul classic. Romantica, deseori, este ceea ce le interesează cel mai mult. Le place ca sexul să aibă un caracter tandru și nu le deranjează deloc să stea treze toată noaptea. Petalele de trandafir, șampania, ciocolata și sărutările lungi sunt elementele principale ale unei seri ideale pentru o brunetă. Ea știe să predea farmec unei partied de sex romantic, surprinzându-și, astfel, de fiecare dată, partenerul.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->