Ce înseamnă să fii o tumblr girl?

Cunoaştem cu toţii reţeaua socială tumblr, care nu înseamnă însă numai modă. Dar ce înseamnă să fii tumblr girl sau tumbleriţă? Tumblr girls au între 13 şi 16 ani şi postează poze cu ele pe reţele sociale precum Tumblr şi Instagram.

Poartă crops tops care le lasă abdomenul la vedere şi pantaloni scurţi foarte scurţi care arată precum lenjeria intimă. Le place Starbucks şi îşi iau peste tot iPhone-urile cu ele. Şi le place să se relaxeze cu grupul de prieteni.

E vorba de fapt de a fi populare pe această reţea socială, pozându-se alături de mesaje precum “BeYouTiful” sau alături de citate aşa-zis profunde găsite pe net.

Pozele sunt adesea selfie-uri cu fetele îmbrăcate în ţinute la modă, cu pielea bronzată şi cu părul ondulat, drept sau în culori trăznite. Le plac mult ţinutele vintage.

Postează citate inspiraţionale găsite pe net sau versuri din melodii alături de pozele cu ţinutele lor. Şi caută să fie complimentate şi să obţină cât mai multe like-uri.

Se spune că cele mai multe ţinute de pe tumblr sunt copiate de pe lookbook.nu, sunt din stilul streetfashion, vintage, indie, hipster, şi de la firme precum Zara, H&M, Topshop, Urban Outfitters, Old Navy, Hollister, Abercrombie.

Dar şi că nu e nevoie să caute ţinute scumpe, ele fiind adeptele magazinelor ieftine unde găsesc haine ce vor compune ţinutele perfecte. Sunt mereu bronzate perfect.

Pentru poze, e nevoie de decoruri inedite, precum clădiri vechi, ziduri cu graffiti, etc. Şi de posturi în care zâmbeşti, faci mişcări de dans, etc., sau în care sunt alături de tine animalul de companie, prietenii, etc.

Bineînţeles că poţi şi edita imaginile pentru efecte speciale şi mai trebuie să ai grijă cui dai follow pentru a-ţi construi o reţea socială în care să fii populară.

Sursa foto: youtube.com

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends