Ce se întâmplă prin şcolile din lume

Elevii sunt aceiaşi prin toate şcolile, oriunde în lume. Profesorii se confruntă cu aceleaşi probleme: copiii hiperactivi sau cărora trebuie să li se reamintească să stea drepţi, pentru a-şi păstra postura corectă şi vederea bună.

A fi profesor înseamnă a fi foarte răbdător, a stăpâni bine materia predată, a cunoaşte psihologie şi a putea relaţiona bine cu elevii. Dar mai înseamnă şi a fi creativ, atât în predare cât şi în găsirea de soluţii la problemele obişnuite.

Iată cum elevii unei şcoli primare din Quebec pot studia mai bine chiar dacă sunt hiperactivi, şcoala achiziţionând bănci-biciclete pentru ei! Astfel, elevii hiperactivi pot pedala în timpul orelor, nemaideranjându-şi colegii şi mişcându-se în voie!
copii1
Iar în fotografia de mai jos puteţi vedea un sistem foarte util pentru prevenirea scoliozelor şi ale problemelor cu vederea creat de o şcoală din China!
copii2
Iată cum rezolvarea acestor probleme era atât de simplă şi de la îndemână! Era nevoie doar de puţină creativitate. În era tehnologiei este bine să ne gândim la soluţii cât mai eficiente pentru că avem mijloacele de a le şi pune în practică!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends