Extensii pentru păr

Câte trebuie? Cât timp se pot păstra în păr? Merită sau nu?

Depinde cine ţi le pune, să ştie să mascheze bine părul tău natural, să nu se vadă diferenţa între părul natural şi mai scurt şi extensiile mai lungi. Se vede diferenţa dintre părul natural şi cel artificial, mai ales cele care sunt cu cleme; rişti să îţi iasă clemele la vedere.

Cu toatre acestea, sunt cazuri în care nu se vede diferenţa între părul natural şi extensii (care nu trebuie să fie neapărat din păr artificial). Puteţi alege extensii din păr natural, pe care să le vopsiţi cu aceeaşi culoare precum părul. Fiind cu clame, există avantajul că nu cade părul natural de la ele.

Însă, pusul şi întreţinerea lor te costă destul de mult. Trebuie să foloseşti soluţii speciale şi şampoane speciale. Merită însă dacă ţi le pune un profesionist la un salon de calitate. Extensiile cu keratină sunt cele mai bune; fereşte-te de cele aplicate cu glue sau cusute.

Pe lângă preţul extensiilor, trebuie să incluzi şi tunsul extensiilor după aplicare şi, eventual, ajustarea culorii – dacă e necesar. Poţi să le porţi maxim 3-4 luni, după care trebuie înlocuite. De asemenea, trebuie să respecţi nişte reguli ce ţin de îngrijirea extensiilor cu mare grijă pentru a te bucură de perioada maximă de folosire.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends