Falsul în modǎ

Gene false, unghii false, extensii, culori de păr nenaturale… Toate acestea sunt acum la modă. Înainte se încerca să arătăm cât mai natural, chiar dacă se folosea o altă culoare de păr, acum se folosesc rozul, verdele, albastrul, adică nu se mai încearcă să pară natural, se vede foarte clar şi se ştie că astfel de culori nu sunt normale.

Genele false, la fel, se observă foarte clar şi imediat, uneori şi extensiile, unghiile false mai puţin… Moda din viaţa de zi cu zi începe să semene tot mai mult cu aceea fantezie, de la spectacolele de modă.

Fantezia îşi găseşte loc în viaţa de zi cu zi. Tinerele se întreabă dacă o culoare nenaturală de păr le poate duce la pierderea jobului.

Consecinţele nu întârzie să apară. Tatuarea albului ochiului cu albastru, spre exemplu, poate duce la neîncredere din partea celorlalţi; dar la fel de bine poate duce la reacţii pozitive.

De asemenea, tot din rândul fanteziilor fac parte subculturi precum cele gothic, gothic lolita, în toate variantele lor, constând în purtarea unor ţinute din perioada victoriană şi socializarea într-un mod asemănător cu acela din trecut.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends